Proficiat met je bouwplannen!

Een leuke, maar intense periode breekt aan. Een ervaren aannemer aan je zijde doet dan wonderen. Op Bouwwerken Geerts kan je blind vertrouwen voor nieuwbouw. We bouwen woningen en appartementen in alle stijlen en voor ieder budget. Denk aan klassieke woningbouw, moderne en eigentijdse huizen, villabouw en ook appartementen.

Ruwbouw is onze specialiteit. Want er is niets belangrijker dan een stevige basis. Zo bouwen wij aan een droomhuis dat altijd zijn waarde blijft behouden.

Gelijmd gevelmetselwerk

We zijn volledig mee met speciale metseltechnieken zoals het verlijmen van gevelstenen, waarbij een laag lijmmortel de stenen met elkaar verbindt. De kleur van de steen is de kleur van de muur, precies alsof de stenen gewoon op elkaar gestapeld zijn. Na 48 uur zijn de gelijmde muren al grotendeels uitgehard. Vanuit esthetisch standpunt is een gelijmde gevel een topper, en het is vakwerk van het hoogste niveau. Doorheen de jaren kan ons bouwteam mooie referenties voorleggen. Liever traditioneel metselwerk? Vraag naar de mogelijkheden.

Gelijmde gevel

BEN-BOUWEN

BEN staat voor bijna-energieneutraal. Bouwen volgens de BEN-principes wordt standaard voor nieuwbouwwoningen vanaf 2021. Bouwonderneming Geerts vindt energiebewust bouwen een must voor optimale energieprestaties en een gezonder woonklimaat. Een duurzame woning is interessant voor het milieu, en ze helpt je besparen.

De Bouwunie erkende ons als energiebewuste aannemer dankzij onze ervaring en kennis op het vlak van isoleren en ventileren. We geven je graag advies rond BEN-bouwen.

BEN label

Wie graag een handje wil toesteken aan de ruwbouw, is ook welkom.
We denken mee na over budgetvriendelijke oplossingen en zelfbouw.