Je woning verbouwen, renoveren of aanpassen aan de huidige trends?

Een kluifje naar de hand van Bouwwerken Geerts. Voor we starten met de renovatie moeten we weten wat haalbaar is. Daarom komen we ter plaatse om de situatie goed in te schatten. Wat wil je juist veranderen aan je huis of appartement? Wat is er technisch mogelijk en is er een bouwvergunning nodig? Zijn er plannen van de huidige woning en het perceel? Wat met het budget? Van zodra ’t een en ’t ander duidelijk is, kunnen we een gedetailleerd voorstel voor de renovatiewerken maken. Je wensen en budget staan hierbij centraal.

Kleine en grote renovatiewerken

Een woning verbouwen moet niet altijd een totaalrenovatie zijn. Vaak gaat het over noodzakelijke aanpassingen die de woning future proof maken. Denk aan het uitvoeren van verfraaiingswerken, het plaatsen van goede isolatie of een nieuwe gevel. Of het nu gaat om kleine of grote renovatiewerken, het is belangrijk dat je woning een opwaardering krijgt. De kwaliteit van de bouwmaterialen speelt daarbij een grote rol, net zoals de afwerkingsgraad. Bouwwerken Geerts werkt alles tot in de puntjes af.

Renovatiewerken

Energieprestatieregelgeving voor renovatie

Net zoals een nieuwbouw moet een verbouwing gebeuren conform de energieprestatieregelgeving (EPB-normen). Concreet houdt dit in dat we thermische isolatie, energieprestatie van de verwarming en de ventilatie aandachtig moeten bekijken. Bij het opstarten van de verbouwing hebben we hierin een adviesrol. Voor de uitvoering van de technieken en de installaties zelf verwijzen we graag naar onze partners.

EPB